HUTTENTOCHT IN SILVRETTA

HUTTENTOCHT IN SILVRETTA


2 Afreizen in de zomer. €50 korting voor de eerste 5 deelnemers.

HOGE PIEKEN BEDWINGEN IN DE FRANSE QUEYRAS

HOGE PIEKEN BEDWINGEN IN DE FRANSE QUEYRAS


€50 korting voor de eerste 5 deelnemers met vertrek op 26/07

Early Hiker Korting

Early Hiker Korting


Een korting voor vroege boekers!

KAAPVERDIË - PRETPARK VOOR WANDELAARS

KAAPVERDIË - PRETPARK VOOR WANDELAARS


€140 korting voor de eerste 5 boekers! Vertrek op 1/11

De charmes van Marokko

De charmes van Marokko


Drukte en rust in 10 dagen

-

-


MAROKKO - MULTISPORT VAN DE HOGE ATLAS NAAR DE KUST

MAROKKO - MULTISPORT VAN DE HOGE ATLAS NAAR DE KUST


Vertrek op 8/05 om te gaan raften, mountainbiken, wandelen, ... in Marokko.

CORSICA

CORSICA


OP EN ROND DE MYTHISCHE GR20

Op goede voet

Op goede voet


Reizen organiseren vanuit passie en engagement, hoe doen we dat?

Coronavirus update

Dat het een vakantiejaar als geen ander is, weten we inmiddels. We kunnen op reis, maar voorlopig enkel indien het bestemmingsland zijn grenzen ook openstelt voor Belgische toeristen. 

Veelgestelde vragen over reizen en corona

Groepsreizen van Bootz

Reizen in groep is voor heel wat bestemmingen weer mogelijk. Enkele weken voor afreis bekijken we de concrete situatie voor elke reis, en beslissen dan of de reis kan doorgaan. Hierbij houden we o.a. rekening met de toestand op de bestemming, maar ook met eventuele praktische problemen die door covid kunnen opduiken. Als je ingeschreven bent op een reis en nog geen bericht van annulatie hebt gekregen, staat die reis voorlopig nog geprogrammeerd in afwachting van de definitieve beslissing.

Individuele reizen bij Anders Reizen

Met je eigen reisbubbel geniet je in alle vrijheid én veiligheid van je wandelreis. Bij Anders Reizen (waar Bootz de jongerenreizen van zijn), kan je terecht voor reizen in je eigen bubbel. Het aanbod omvat vnl. bestemmingen binnen Europa, de meeste zonder vliegen. Ons eigen continent is immers een paradijs voor wandelaars. Een immense variatie aan landschappen en culturen, heel wat bestemmingen die vlot over land te bereiken zijn, lekker eten en goed slapen. 

Een tegoedbon? Maar dan ben ik 35?

Heel wat Bootzers ontvingen in ruil voor het voorschot voor hun geannuleerde reis een corona-tegoedbon, geldig tot eind september '21. Maar wat als je tegen dan de leeftijdsgrens van 34 jaar bent gepasseerd? Corona is een uitzonderlijke situatie, dus maken we ook graag een uitzondering voor deze Bootzers-met-zo'n-corona-tegoedbon. Zij mogen in 2021 dus nog één keertje mee op een Bootzreis!

We blijven bereikbaar op aangepaste uren

Ons kantoor in Diest is geopend van maandag tot vrijdag van 10 tot 13 uur. En uiteraard helpen we je graag via e-mail of per telefoon: 013 67 80 84 (ook maa-vrij 10-13u).