Beperkte plaatsen

Beperkte plaatsen


Eisleck Trail

Eisleck Trail


één van de mooiste paden van de Luxemburgse en Belgische Ardennen

Parque nacional de Ordesa y Monte Perdido

Parque nacional de Ordesa y Monte Perdido


Lange naam, lange tocht

Gerust boeken

Gerust boeken


#fuckcorona. Maar hoe pakken we reizen nu aan?

Op goede voet

Op goede voet


Reizen organiseren vanuit passie en engagement, hoe doen we dat?

We've got your back(pack)

We've got your back(pack)


Jouw rugzak en Bootz staan voor je klaar. Laat maar van je horen.

Weekendjes weg

Weekendjes weg


Efkes helemaal weg

Alles is beter met een busje

Alles is beter met een busje


Met negen on the road to everywhere!

Bootz & Bubbels

Bootz & Bubbels


Reizen in je beperkte bubbel bij onze vrienden van Anders Reizen.

Coronavirus update

Dat het een vakantiejaar als geen ander is, weten we inmiddels. We kunnen op reis, maar voorlopig enkel binnen Europa, en indien het bestemmingsland zijn grenzen ook openstelt voor Belgische toeristen. 
We kijken hoopvol uit naar de toekomst en geven je de kans om met een gerust gemoed te boeken door flexibele voorwaarden. 

Veelgestelde vragen over reizen en corona

Groepsreizen van Bootz

We hopen dat we vanaf deze zomer weer in groep op reis kunnen gaan (*), hoewel het nog even koffiedik kijken is. Een redelijk aantal groepsreizen in juli en augustus hebben we reeds geschrapt omdat de veilige uitvoering ervan in corona-tijden heel wat problemen of onzekerheid geeft. Maar er zijn ook reizen waarvan we hopen dat ze binnenkort groen licht krijgen. Het betreft alle reizen op onze site waarvoor je momenteel nog kan boeken. Reizen die niet meer boekbaar zijn, zijn ofwel geannuleerd ofwel volzet (als de ingeschreven deelnemers nog geen bericht van annulatie hebben gekregen, staat die reis voorlopig nog geprogrammeerd in afwachting van de definitieve beslissing).
Hoe dan ook hoef je niet te wachten met je vakantie te plannen en te boeken!

(*)  Wat komt erbij kijken om een groepsreis te kunnen laten doorgaan?
De omstandigheden waaronder een groepsreis kan doorgaan, zijn verschillend van deze voor individuele reizen. Wanneer je in groep op reis gaat, speelt de gezondheidstoestand van de (onbekende) medereizigers een belangrijke rol voor je eigen gezondheid, én voor het verloop van de reis. Als iemand op reis ziek valt, is de kans reëel dat heel de groep getest wordt en mogelijk in quarantaine moet (met een gedwongen verlenging van het verblijf en extra kosten als gevolg). Er zijn ook praktische problemen op te lossen; zo laten bepaalde bestemmingen geen vervoer van groepen toe,  zijn er soms hotels gesloten, enz. Daarom vraagt het organiseren van een groepsreis extra aandacht op heel wat vlakken. 

Individuele reizen bij Anders Reizen

Met je eigen reisbubbel geniet je in alle vrijheid én veiligheid van je wandelreis. Voor 2021 gingen we vooral op zoek naar nieuwe individuele bestemmingen binnen Europa, de meeste zonder vliegen. Ons eigen continent is immers een paradijs voor wandelaars. Een immense variatie aan landschappen en culturen, heel wat bestemmingen die vlot over land te bereiken zijn, lekker eten en goed slapen. Bij Anders Reizen (waar Bootz de jongerenreizen van zijn), kan je terecht voor reizen in je eigen bubbel. 

Een tegoedbon? Maar dan ben ik 35?

Heel wat Bootzers ontvingen in ruil voor het voorschot voor hun geannuleerde reis een corona-tegoedbon, geldig tot eind september '21. Maar wat als je tegen dan de leeftijdsgrens van 34 jaar bent gepasseerd? Corona is een uitzonderlijke situatie, dus maken we ook graag een uitzondering voor deze Bootzers-met-zo'n-corona-tegoedbon. Zij mogen in 2021 dus nog één keertje mee op een Bootzreis!

We blijven bereikbaar op aangepaste uren

Ons kantoor in Diest is gesloten, maar we helpen je graag via e-mail of per telefoon: op weekdagen van 10 tot 13 uur op 013 67 80 84